Raditeq - EMC Advies

EMC Advies

EMC Probleem advies

  • Worstelt uw bedrijf ook met EMC problemen?
  • Lukt het niet om het product aan de EMC eisen te laten voldoen?
  • Zoekt u een EMC expert om uw product ontwerp te laten reviewen?

De R&D en EMC experts van Raditeq BV hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van productontwikkeling en EMC advisering.

Met deze ruime ervaring kunnen we u van dienst zijn in verschillende stadia van uw product ontwikkeling. Hierbij kan meegedacht worden over de mechanica (afscherming), het schema ontwerp (filtering), de layout (plaatsing en referentievlak(ken) en zelfs de invloed van de embedded software.

Wat is het juiste moment om na te denken over het EMC gedrag van uw product?

 In het algemeen geld: hoe eerder hoe beter!

Zelfs in de eerste idee fase kunnen al besluiten worden genomen welke grote gevolgen voor het EMC gedrag kunnen hebben. Hierbij geld, hoe later u in het ontwerp traject nadenkt over EMC, hoe hoger de EMC gerelateerde kosten zullen worden. Tegelijkertijd nemen de mogelijkheden om het EMC gedrag te verbeteren af naarmate de product ontwikkeling vordert.

EMC Advies

EMC Adviseren op maat

Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC) blijft een lastig en moeilijk te bevatten fenomeen. De hedendaagse en technologisch gedreven wereld staat (over)vol met elektronica, elektronische systemen en elektrische installaties en machines, die in een gezamelijke omgeving geen storing mogen veroorzaken en tevens ongestoord en zonder problemen moeten functioneren. Helaas, wordt dit niet altijd gerealiseerd!

Vraag een offerte aan voor een onafhankelijk en professioneel advies via onderstaande aanvraag formulier:

Offerte aanvraag voor EMC advies op maat.